Junior (trade) marketeer

woensdag 22 februari 2017

Werken bij Meulenhoff Boekerij

Uitgeverij Meulenhoff Boekerij, gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam, is een algemene boekenuitgeverij die al decennia fictie en non-fictie uitgeeft van grote auteursnamen als Hendrik Groen, Jenna Blum, Laurent Binet, Gabriel García Márquez, Santa Montefiore, Harlan Coben, Richard Branson, J.R.R. Tolkien en J.K. Rowling, voor een groot en divers lezerspubliek.

Hou jij van boeken, lijstjes en kun je creatief nadenken? Ben je daarnaast commercieel gedreven, geïnteresseerd in (r)etail en trek jij je wenkbrauwen niet op bij termen als klanten, POS materiaal, beurzen en metadata? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior (trade) marketeer Standplaats Amsterdam (36 uur)

Wat ga je doen?

Je komt ons ondersteunen in de uitvoering van het promotie/retail/merchandising programma van de uitgeverij en je werkt op het snijvlak van sales en marketing. Het doel is het optimaliseren van de relatie met onze belangrijkste retailers; het contact met de klant staat hierbij centraal. Je wordt verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van alle trade communicatie, voor het bijhouden van de verschillende budgetten en voor het briefen en ontwikkelen van diverse commerciële uitingen op de winkelvloeren van onze nieuwe boeken en commerciële acties.

Wat voor iemand zoeken wij?

Je bent een organisatorisch talent en je hebt aan een paar woorden genoeg om tot actie over te gaan. Creatief zijn is je tweede naam en je denkt in kansen en oplossingen. Je bent goed in cijfers en hebt ervaring met Excel. Je loopt warm voor sparren met klanten/retailers en over boeken praat je zeker een goed woordje mee. Daarnaast ben je een proactieve persoonlijkheid en heb je geen negen tot vijf mentaliteit.

Profiel en competenties:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Teamplayer
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in commerciële of marketingfunctie
  • Retailervaring is een pré
  • Beschikt over zelfreflectie
  • Aantoonbare creatieve denker

Wat bieden wij jou?

  • We bieden je een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische omgeving.
  • Je hebt de ruimte om te werken vanuit eigen verantwoordelijkheid, in een klein en gemotiveerd team.
  • Salariëring volgens de cao voor het Uitgeverijbedrijf, schaal 5 (van € 1.939,20 - € 2.538,64 bruto per maand); inschaling is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd.

Meer informatie over de functie wordt je graag gegeven door: Annet Robben, partnership developer E: arobben@meulenhoffboekerij.nl T: 06-29263393

Je schriftelijke sollicitatie met CV en motivatiebrief tot graag uiterlijk 13 maart 2017 richten aan: Annemieke Krug E: akrug@meulenhoffboekerij.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
 
.